WERKWIJZE

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

Wij stoppen niet bij het haarwerk. Ieder individu is uitzonderlijk, wij maken samen met u een persoonlijk plan. Het verschil wat wij maken is dat ieder haarwerk wordt gepersonaliseerd. (confectiehaarwerk en couture haarwerk)

• Nadat er samen met u een afspraak is gepland, kunnen wij een geheel vrijblijvend en gepersonaliseerd advies geven.
• U heeft besloten uw haarwerk bij ons te kiezen.
• In een oriënterend gesprek gaan wij samen met u onderzoeken welk haarwerk voor u het meest geschikt is en het beste past bij uw persoonlijkheid en lifestyle.
• De omtrek van het hoofd wordt opgemeten. Model, kleur en haarstructuur (krul, golvend,stijl ) worden bepaald.
• Bij de keuze voor een confectie haarwerk wordt er een ruime zichtzending verzonden naar de salon. Binnen 48 uur kunt u komen bekijken welk haarwerk u het mooiste vindt staan. Het is mogelijk om beide haarsoorten op zicht te laten komen zodat u het haar kunt voelen, en de verschillende haarwerken kunt passen.
• Bij de keuze voor een couture haarwerk wordt uw haarwerk op maat gemaakt. Bij ziekte wordt uw haarwerk ten alle tijden binnen 21 dagen geleverd. In overige situaties geldt een levertijd van gemiddeld 12 weken. Bij deze exclusieve vorm van haarwerk kunnen wij u voorbeelden laten zien. Zichtzendingen zijn derhalve niet mogelijk.
• Als we een keuze hebben gemaakt voor een haarwerk, zullen wij het gekozen haarwerk personaliseren daar waar nodig is, en perfectie nastreven. Uw geluksgevoel is onze prioriteit.
• U verlaat de salon pas als u precies weet hoe u zelf met het haarwerk om moet gaan. Dit wil zeggen dat er met u geoefend wordt met het wassen, drogen en op- en afzetten van het haarwerk. Alle vragen die binnen ons vermogen liggen worden beantwoord, onzekerheden worden zoveel als mogelijk weg genomen.
• Alle handelingen die nodig zijn om het haar mooi en gestyleerd eruit te laten zien, kunt u door ons laten verrichten. Hiervoor kunnen wij u een prijsindicatie geven.
• Ook na de aankoop van uw haarwerk blijven wij u persoonlijk begeleiden.
Bij de aflevering van uw haarwerk maken wij binnen een tijdsbestek van 6 weken een afspraak om uw bevindingen te evalueren, en het haar eenmalig kosteloos door ons te laten verzorgen en föhnen. Als dank dat u voor ons gekozen heeft geven wij u een heerlijk verwenmoment. Hierbij geniet de hoofdhuid een heerlijke massage op maat en uw haarwerk wordt verzorgt en geföhnd. Daarbij worden uw handen gemanicuurd en krijgt u een make-up behandeling met het luxe cosmetica merk Delilah door onze visagiste.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien