Over ons

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

Waarom is FRANCIS gestart met 2 verschillende vormen van haarwerk?

Onze passie voor het kappersvak heeft ervoor gezorgd dat we iedereen met elk haarprobleem, een mooi haarwerk willen geven en geen “pruik”. Ons doel is dan ook om een haarwerk te personaliseren naar uw wens, het kapsel waar u happy van wordt.

Is een haarwerk van uw oorspronkelijke haar te onderscheiden?

Ja, alleen door onze professionaliteit, vakmanschap en gedrevenheid zullen wij er voor zorgen dat zowel een confectie haarwerk, als een couture haarwerk zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke kapsel komt. Het grootste compliment voor ons is, als u weer met opgeheven schouders de salon verlaat! Een kapsel creëren waar wij trots op zijn en u gelukkig mee bent.

WANNEER KIEST U VOOR EEN HAARWERK

“Wij gaan niet over de oorzaak, wij gaan over de oplossing.”

Er zijn verschillende medische of cosmetische redenen om voor een haarwerk te kiezen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle oorzaken waardoor haarverlies of kaalheid ontstaat, de oorzaak kunnen wij niet verhelpen. Wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden waarbij u weer zelfverzekerd door het leven gaat. Met onze passie en professionaliteit zien wij het als ons doel u in welke periode van uw leven dan ook te kunnen ontlasten. Iedereen wil mooi haar!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien