Informatie

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

CERTIFICERING

Onze salon is SEMH gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de ANKO geschillencommissie.


ZORGVERZEKERING

Alleen gecertificeerde haarwerkspecialisten krijgen contracten met zorgverzekeraars, deze kwaliteitsnorm is ons toegekend. Wij ontzorgen u graag door voor u te informeren bij de zorgverzekeraar welke vergoeding er mag worden verwacht en de declaratie voor u geheel af te handelen. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en heeft u een helder beeld over de onkosten. Het indienen van een declaratie bij de zorgverzekeraar is alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een verklaring hulpmiddelen van uw arts.

VERGOEDING DOOR VERZEKERAAR

De condities inzake de zorgverzekeraar en services van FRANCIS gelden voor zowel couture- als confectie haarwerken.

PRIJS COUTURE HAARWERK

De prijzen van een Couture haarwerk zijn afhankelijk van o.a de grootte, lengte, hoeveelheid en kleur van het haar. De haarsoort die wordt gebruikt, Kaukasisch en chemisch onbewerkt, heeft de beste kwaliteit maar is schaars en dus duurder. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een precieze prijsdiagnose geven, die u duidelijkheid geeft over de kosten.

GARANTIE COUTURE HAARWERK

Na een zorgvuldige controle wordt het haarwerk aan u gepresenteerd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de garantie in van 1 jaar op evt. subtiele aanpassingen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken of schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Dit geldt ook wanneer u elders onkundig bent geknipt of gekleurd.

PRIJS CONFECTIE HAARWERK

De keuze van een haarsoort voor een haarwerk zullen al snel duidelijk worden in een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget kunnen wij een passende prijs indicatie geven.

GARANTIE CONFECTIE HAARWERK

Na een zorgvuldige controle wordt het haarwerk aan u gepresenteerd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de garantie in van 3 maanden op evt. subtiele aanpassingen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken of schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Dit geldt ook wanneer u elders onkundig bent geknipt of gekleurd.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien