Het Haaratelier

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

HET HAARWERK TEAM:

Nicole Alders-Jenneskens
Lisette Linssen-van Lipzig
Kris van den Beuken-Thijssen
Karin Borsboom-Stals
Francis Schroembges

Het team bestaat uit vijf topstylisten die een passie hebben voor haarwerk, rust uitstralen, veel geduld hebben en de gave bezitten om goed te kunnen luisteren. Zij zijn uitzonderlijk goed geschoold op het gebied van haarwerk, en alle facetten binnen ons vak. Zij kunnen u een eerlijk en professioneel advies geven over het haarwerk dat past bij uw haarprobleem.
Het gehele team (14) van FRANCIS wordt wekelijks getraind op nieuwe technieken in kleur en coupes. Educatie is voor ons belangrijk om ten allen tijde een up to date advies te kunnen geven. Theoretische kennis over producten op het gebied van haar en hoofdhuidproblemen, en alle trainingen die wij als gecertificeerde haarwerksalon moeten volgen worden strikt bijgehouden. We zijn continu op zoek naar een aanbod van diensten om u te ontlasten, en uw omstandigheden te verlichten.

HAARATELIER

Bij ons kunt u in een aparte ruimte terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het haarwerk atelier is een sfeervolle ruimte met een prettige ambiance.

Het Haaratelier bevat alle faciliteiten om in een prettige omgeving een adviesgesprek te voeren, een keuze te maken, het haarwerk aan te meten, het haarwerk te passen, en u alle technieken bij brengen voor een zelfverzekerd gevoel.
Tip: Neem iemand mee voor support!

SPOEDGEVALLEN

Onze openingstijden zijn ruim, de salon is bereikbaar onder nummer 077-3984702 (zie informatie; openingstijden)
Wij kunnen u gerust stellen dat er altijd iemand bereikbaar is om u te woord te staan! Bij ieders persoonlijke situatie zoeken we samen naar een passende oplossing om u zo spoedig mogelijk te kunnen helpen.
Op het moment dat u contact met ons op neemt, staan wij binnen 24 uur voor u klaar.
Francis Schroembges 06-229 71 907

Nicole Alders-Jenneskens 06-467 84 942

Lisette Linssen-van Lipzig 06-317 43 748

Kris van den Beuken-Thijssen 06-412 39 735

Karin Borsboom-Stals 06-467 11 318

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien