COUTURE HAARWERKEN

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

Couture Haarwerken zijn puur ambacht, geen machinaal vervaardigde haarwerken, maar Haute Couture op haarwerkgebied.

Couture is een creatie op maat gemaakt van het lichaam, de creatie sluit naadloos aan op het lichaam; pure ambacht.
Een Couture haarwerk is dan ook een haarwerk dat perfect passend op het hoofd wordt gevormd. De contouren van het haarwerk lopen exact hetzelfde als dat bij uw oorspronkelijke natuurlijke haar was.

De eigenschappen van uw eigen haar zoals stijl/krul of golvend haar, dan wel de haardikte en valling van het haar, worden gekopieerd op het haarwerk. Denk bijvoorbeeld ook aan een kruintje of scheiding in het haarwerk, die u het gevoel geven dat het uw eigen haar is. Dat is bij Couture haarwerk dan ook het doel; uw oorspronkelijke gevoel van uw natuurlijke kapsel terug geven.
Logischerwijs mag u natuurlijk de keuze maken kleine imperfecties als kruintjes etc. juist weg te laten, en de haarlook te creëren die u in uw dromen wenste.

Ieder haartje word met de hand geplaatst in het montuur dat geschikt is voor u. Alle facetten worden duidelijk in een persoonlijk gesprek. Voor het perfecte resultaat is een foto van u of moodboard van positieve invloed.

Bij Couture haarwerk is er voor ieder individu en ieder haarprobleem een oplossing op maat. Aan de hand van het gekozen ontwerp, zoeken we samen naar het passende haar en montuur, structuur, kleur en valling van het kapsel.

Het haar:
Het Couture haarwerk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd met Kaukasisch haar. Dit is een zeer schaarse haarsoort, maar de enige die de kwaliteit garandeert waar wij voor staan. Het haar is afkomstig uit Rusland, dit haar heeft als voordeel dat het geheel natuurlijk is zonder enige chemische behandelingen of een teveel aan zonlicht. Het meest pure haar! Het haar is in alle kleuren verkrijgbaar, en vergelijkbaar met de structuur van de Nederlandse vrouw/man. Kaukasisch haar bestaat uit verschillende diameters, waardoor wij u de gewenste diameter aan kunnen bieden, afgestemd op uw oorspronkelijke haar.

Deze wijze van Couture Haarwerk is het beste dat u op dit gebied kunt vinden.

BEVESTIGING
Een Couture Haarwerk kan op verschillende manieren worden bevestigd. Afhankelijk van de situatie overleggen we samen over een passende bevestiging tijdens een informatief consult.

VERZORGING/STYLEN VAN EEN COUTURE HAARWERK
Bij een Couture haarwerk zijn er geen regels, u gaat met uw haarwerk om alsof het uw eigen haar is.
Na verloop van tijd is het zelfs mogelijk uw coupe of kleur te veranderen.

LEVENSDUUR VAN EEN COUTURE HAARWERK
De levensduur van een couture haarwerk is zeer afhankelijk van de drager. Voor ieder haarwerk is de lifestyle van de drager bepalend voor de levensduur. Over het algemeen heeft een couture haarwerk een levensduur van 3 tot 5 jaar.

LEVERING VAN EEN COUTURE HAARWERK
Elk haarwerk wordt met de hand gemaakt. Het haar wordt haartje voor haartje op het handgemaakte montuur geknoopt. Dat heeft tijd nodig, gemiddeld twaalf weken. Bij een medische noodzaak, zoals chemotherapie, verlenen wij alle voorrang en zorgen wij ervoor dat uw haarwerk binnen 21 dagen klaar is, zelfs voordat haarverlies optreedt. Indien noodzakelijk is er binnen 2 werkdagen een demo-haarwerk beschikbaar als tijdige oplossing van een noodsituatie. Bij uw haarwerk ontvangt u van ons een tempex hoofd en compleet verzorging set.

PRIJS COUTURE HAARWERK
De prijzen van een Couture haarwerk zijn afhankelijk van o.a de grootte, lengte, hoeveelheid en kleur van het haar. De haarsoort die wordt gebruikt, Kaukasisch en chemisch onbewerkt, heeft de beste kwaliteit maar is schaars en dus duurder. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een precieze prijsdiagnose geven, die u duidelijkheid geeft over de kosten van dit op maat gemaakte couture haarwerk.

GARANTIE COUTURE HAARWERK
Na een zorgvuldige controle wordt het haarwerk aan u gepresenteerd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de garantie in van 1 jaar op evt. subtiele aanpassingen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken of schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Dit geldt ook wanneer u elders onkundig bent geknipt of gekleurd.

COUTURE HAARWERK VOOR KINDEREN
Wij zoeken graag samen met u naar een gemakkelijke en doeltreffende oplossing voor een haarprobleem bij uw kind. Dit vergt een bijzondere aanpak. Bij kinderen staat gemak en natuurlijk bewegend haar voorop! In een persoonlijk gesprek is het belangrijk om hobby’s en kenmerken van uw kind goed te omschrijven, zodat wij in staat zijn om een passend advies te kunnen geven. Het is belangrijk dat de keuze van een haarwerk een besluit is van uw kind. Daarom horen wij graag van uw kind waarom hij/zij graag een haarwerk zou willen dragen. Bij een natuurlijke uitstraling, welke een haarwerk voor een kind zou moeten verwezenlijken, is een Couture Haarwerk het meest geschikt.

Voor de Couture Haarwerken genieten wij een Unieke samenwerking met Hairconsultancy Bussum.

Hairconsultancy over Francis:
“Bij de eerste ontmoeting met Francis voelde ik de gezamenlijke passie voor haar en vakmanschap. Voor mij is de ambachtelijk factor van groot belang, mijn drive tot het creëren van het mooiste haar is tomeloos. Mijn met liefde gecreëerde haarwerken wil ik alleen delen met de beste Hairstylisten, State of the Art Hairdesigners! Mijn respect voor Francis haar vakmanschap is groot, haar Professionaliteit en Creativiteit onderstreept onze fijne samenwerking. In het traject om voor Francis haar klant, het gewenste Couture Haarwerk te vervaardigen, draag ik met veel vertrouwen het haarwerk over. Ik weet dat Francis en haar haarwerkteam met uiterste zorg en vakmanschap de laatste hand zal leggen, aan mijn met zorg en liefde vervaardigd Couture Haarwerk.”

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien