CONFECTIE HAARWERKEN

HAARWERKEN
OVER ONS
HET HAARATELIER
WERKWIJZE
COUTURE HAARWERKEN
CONFECTIE HAARWERKEN
WIJ DENKEN MET U MEE
MAKE UP TIPS
INFORMATIE
PERSOONLIJK VERHAAL

WAT IS EEN CONFECTIE HAARWERK VAN SYNTHETISCH HAAR?

Een confectie haarwerk kunt u vergelijken met confectie kleding. Couture kleding wordt op uw lichaam afgestemd, confectie kleding is er in standaard maten als S,M,L enz. Dit wil niet zeggen dat deze kleding niet prettig aanvoelt of niet goed aansluit. Deze worden in afgemaakte staat verkocht in tegenstelling tot op maat gemaakte kleding.
Een confectie haarwerk is in legio kleuren en modellen verkrijgbaar. Deze haarwerken zijn uit voorraad leverbaar en binnen 48 uur is er een zichtzending in de salon. Deze zichtzending wordt met u samen bepaald. Een confectie haarwerk is steeds minder van echt haar te onderscheiden, ondanks dat het van een kunstvezel wordt gemaakt. Het haar heeft een zelfde diameter en structuur als het gemiddelde Noord-Europese haar, de valling van het haar wordt zo natuurlijk mogelijk nagebootst. Doordat de kunstvezel zo dun is “glimt” het ook niet zoals het in vroegere jaren deed. Het wordt geleverd in de huidige modieuze modellen en wordt met veel precisie gemaakt. Een haarwerk van een kunstvezel kan niet worden gekleurd, maar kan door ons qua coupe zeker ook worden gepersonaliseerd. Om dit te realiseren bestellen wij voor u een haarwerk in een langere lengte, waardoor er ruimte is om de contouren speelser om uw gezicht te kunnen laten vallen. Deze mogelijkheid zullen we samen met u bespreken. Een synthetisch haarwerk gemaakt van een kunstvezel, is gevormd in een bepaalde coupe. Van deze vorm kan niet worden afgeweken, dit is hoe het kapsel altijd zal vallen. Subtiele aanpassingen zijn mogelijk door tips die wij u kunnen geven op het gebied van styling en producten die uw haarwerk persoonlijker maken. Een synthetisch haarwerk heeft een minder natuurlijk uiterlijk doordat het geen vocht opneemt als het regent, en nauwelijks beweegt bij wind. Dit kunt u echter ook als ontlasting zien, omdat u weinig onderhoud hebt aan een synthetisch haarwerk.

VERZORGING CONFECTIE HAARWERK VAN SYNTHETISCH HAAR
Het synthetisch haarwerk wordt in een ruim bad van lauw warm water geëmulgeerd met een shampoo-balsum. Daarna uit gespoeld en dit proces wordt nogmaals herhaald met een subtiele hoeveelheid conditioner. Na het uitspoelen met lauw warm water wordt het haarwerk in gesprayd met een leave- in conditioner. Hierna wappert u het haarwerk zo droog mogelijk. Een synthetisch haarwerk valt altijd terug in zijn originele vorm. Let op: een synthetisch haarwerk mag niet worden geföhnd. Wij adviseren het haarwerk voor het slapen gaan op een tempex hoofd te laten drogen zodat u het de volgende dag weer probleemloos kunt dragen. Voor synthetisch haarwerk hebben wij speciale producten in ons assortiment.

LEVENSDUUR CONFECTIE HAARWERK VAN SYNTHETISCH HAAR
De levensduur van een confectie haarwerk is zeer afhankelijk van de drager, vergelijk het met iemand die een heel jaar dezelfde trui aanheeft van een synthetisch materiaal. Slijtage zal als eerste in de nekpartij optreden en aan de contouren. Dit komt vaak door het aan en uit doen van kleding. Voor ieder haarwerk is de lifestyle van de drager bepalend voor de levensduur. Over het algemeen heeft een confectie haarwerk van synthetisch haar een levensduur van minimaal 6 maanden. Uw moet zich er van bewust zijn dat een haarwerk geen goedkope oplossing is, maar absoluut uw zelfvertrouwen kan verbeteren.

ADVIES BIJ LANG SYNYHETISCH HAAR
Een synthetisch haarwerk van langere lengtes over de schouder kan door het schuren op de schouders een wollig effect geven ( pluizig) waardoor het gaat klitten. Daarom is het aan te bevelen om bij langer haar een haarwerk te kiezen van echt haar.

WAT IS EEN CONFECTIE HAARWERK VAN ECHT HAAR?

Wilt u voor een zo natuurlijk mogelijke valling gaan dan kunt u beter kiezen voor een confectie haarwerk van echt haar. U kunt kiezen voor Europees of Aziatisch haar, beide haarsoorten hebben een andere structuur dus ook een andere valling.

Een haarwerk van echt haar heeft als voordeel dat u het kunt stileren naar eigen smaak, en er met subtiele stylingtools kan worden gewerkt (180C°). De kleur van deze haarwerken kan subtiel worden aangepast, maar valt afgestemd op de kwaliteit niet altijd binnen de mogelijkheden.
Bij iedere emotie of gebeurtenis kunt u zelf uw haarstijl bepalen en je look aanpassen. Dit moet natuurlijk wel binnen de mogelijkheden vallen waarbij de contourlijn van het haarwerk niet zichtbaar zal zijn.
Conclusie: een confectie haarwerk van echt haar bied meer styling mogelijkheden dan een synthetisch haarwerk.
Een haarwerk van echt haar reageert net als uw eigen haar op weersinvloeden en intensieve activiteiten, dus vereist meer tijd.

HAARSOORTEN
EUROPEES HAAR: Europees haar is in principe ons natuurlijke haar en in vele kleuren verkrijgbaar. De kwaliteit van het europese haarsoort kan echt erg fluctueren, dit is nl. afhankelijk van hoe de drager ermee is omgegaan. Denk aan veel zwemmen, veelvuldig chemische behandelingen, zonlicht en te hete stylingtools.
AZIATISCH HAAR is minder beschadigd maar over het algemeen altijd zeer donker van kleur. Om dit haar lichter van kleur te maken, moet het chemisch worden behandeld wat meestal niet ten goede komt van de kwaliteit van het haar.

VERZORGING CONFECTIE HAARWERK VAN ECHT HAAR
Het confectie haarwerk van echt haar verzorgd u alsof het uw eigen haar is. U kunt hiervoor uw eigen producten gebruiken. Het verschil met uw eigen haar is dat u het haarwerk in lauw warm water wast en het zoveel mogelijk aan de lucht laat aan drogen. Voor verzorging- en styling producten adviseren wij professionele haar producten om de levensduur van het haarwerk te bevorderen.

LEVENSDUUR CONFECTIE HAARWERK VAN ECHT HAAR
De levensduur van een confectie haarwerk van echt haar is zeer afhankelijk van de drager. Voor ieder haarwerk is de lifestyle van de drager bepalend voor de levensduur. Over het algemeen heeft een confectie haarwerk van echt haar een levensduur van minimaal 12 maanden. U moet zich er van bewust zijn dat een haarwerk geen goedkope oplossing is, maar absoluut uw zelfvertrouwen kan verbeteren.

ALGEMENE INFORMATIE VOOR CONFECTIE HAARWERKEN

BEVESTIGINGS METHODES VAN EEN CONFECTIE HAARWERK
Er zijn verschillende methodes voor het bevestigen van een haarwerk. Het is echter zeer persoonlijk welke bevestigingsvorm het beste bij u past. Denk aan lifestyle, sporten, huidtype etc. De bevestigingsvormen die worden toegepast bij confectie haarwerken zijn ons allen bekend, de manier waarop uw haarwerk zal worden bevestigd wordt samen met u besproken.

JUISTE MAAT
De haarlijn van het haarwerk moet aan de voorkant zo natuurlijk mogelijk zijn, iets niet natuurlijks als een afstaande nekpartij moet worden vermeden. Om de maat te bepalen wordt de omtrek van het hoofd gemeten, en een foto naar de leverancier verzonden om een zo goed mogelijke indicatie van de hoofdvorm en de persoon te geven.

LEVERING VAN EEN CONFECTIE HAARWERK
Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar en deze haarwerken zijn binnen 48 uur leverbaar. Voor een snelle en voordelige oplossing kunt u dus het beste kiezen voor een confectie haarwerk. Deze confectie haarwerken zijn in zowel echt als in synthetisch haar verkrijgbaar.
Bij uw haarwerk ontvangt u van ons een tempex hoofd en compleet verzorging set.

GARANTIE CONFECTIE HAARWERK
Na een zorgvuldige controle wordt het haarwerk aan u gepresenteerd. Bent u tevreden met het resultaat, dan gaat de garantie in van 3 maanden op evt. subtiele aanpassingen.
Er wordt geen garantie gegeven op gebreken of schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Dit geldt ook wanneer u elders onkundig bent geknipt of gekleurd.

PRIJS VAN EEN CONFECTIE HAARWERK
De keuze van een haarsoort voor een haarwerk zullen al snel duidelijk worden in een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget kunnen wij een passende prijs indicatie geven.

PRODUCTEN
Wij werken met de hoogwaardige haarproducten van Shu Uemura en Kerastase.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien